Tip: Tamer Hosny in Paradiso

Met miljoenen verkochte albums, bomvolle concertzalen en talloze prestigieuze prijzen op zak, is Tamer Hosny met recht één van de populairste popsterren uit het Midden-Oosten. De Egyptische zanger is sinds zijn debuut in 2004 niet meer weg te denken uit de Arabische popmuziek, ook ver buiten het Midden-Oosten. In augustus kwam de videoclip van ‘Welcome To The Life’ uit, de track die Tamer Hosny samen met Akon uitbracht. Het is de eerste single afkomstig van zijn album ‘180°’ dat deze zomer uitkwam op zijn eigen platenlabel Rotana. Het is overigens niet de eerste keer dat Hosny samenwerkt met een internationale artiest; hij scoorde een wereldwijde hit met het nummer ‘Smile’ samen met Shaggy, vorig jaar verscheen het duet met Snoop Dogg ‘Si Al Sayed’ en ook waren Pitbull en R. Kelly op zijn albums te horen. De Nederlandse rapper Yes-R had al in 2011 de eer om samen te werken met de Egyptische wereldster, zij maakten het nummer Agmal Hedeya (“het mooiste cadeau”).

Meer informatie over tijden, prijzen en kaarten op www.paradiso.nl.

Tamer-Hosny-12-april