Orientalicous 2015

Aisa Lafour Bellydance Company, Stichting Marmoucha en Arabnights organiseren samen het 2-daagse festival Orientalicious. Het is opgezet om de schoonheid en de geneugten van de Midden-Oosterse cultuur te vieren!

Zaterdag 13 juni is er een gala show met een verscheidenheid aan Midden-Oosterse,  niet Midden- Oosterse dansstijlen, fusions en live percussie. De diverse spectaculaire dansvoorstellingen worden gegeven door internationale en nationale professionele dansers Kaouther Ben Amor (Tunesië), Nika Mlaka (Slovenië) en Aisa Lafour (Nederland) en live percussionist Yassir Jamal.

Een bazar (markt) met vele interessante Midden-Oosterse producten, van kleding tot Arabische parfums, Argan olie, Palestijnse olijfolie en sieraden.

Er zijn verschillende modeshows te bewonderen van: Madamchic, Federica Galli, Aisa Lafour & Elena Shuvalova.

De avond wordt afgesloten met een Afterparty “Layali Beirut” met de Libanese DJ Gaby Mrad.

En op zondag 14 juni zijn er diverse workshops te volgen van de internationale ster gasten Kaouther Ben Amor, Nika Mlakar en Yassir Jamal (Live Percussie).

Het evenement vindt plaats in Paradiso Noord (Tolhuistuin),  5 minuten van Amsterdam Centraal Station.

Voor meer informatie over het tijdschema, workshops, competitie, het openpodium  en de prijzen ga naar www.orientalicious.com.

orientalicious 2015