Layali Maghribia

Op woensdag 27 april 2016 vindt in Theater de Meervaart een Marokkaanse muziekavond plaats. Drie topartiesten Najat Aatabou, Abder en Douzi zullen met hun optredens de meervaat op zijn Kop zetten!

NAJAT AATABOU de koningin van de Chaabi, de Marokkaanse volksmuziek waar graag op danst wordt. De emotioneel geladen stem van Najat Aâtabou is een van de krachtigste stemmen in de populaire Marokkaanse muziek. Met een enorme explosieve uitstraling.
Enkele van haar bewegingen komen van jedba, een rituele trance uit Noord-Afrika. Haar dynamische optredens brengen het hart van het Marokkaanse publiek in vervoering en hebben van haar de ster gemaakt die zij nu is.

Douzi een jong muzikaal wonderkind aan de top van zijn carrière. Hij heeft meer dan 4 miljoen volgers en zijn videoclips zijn miljoenen keren bekeken. Deze jonge zanger stond op zijn vijfde al op het podium en staat al jaren bekend als een van de meest geliefde zangers bij Marokkanen over de hele wereld.

De Marokkaans-Belgische zanger ABDER is een groot talent. Met zijn debuutsingle ‘Houbak Nar (Houb ennam)’ uit 2011 boekte hij samen met zijn kompanen Nabil en J. Beezy van af het begin internationaal succes. Abder brengt regelmatig nieuwe singels uit met klinkende titels als ‘2Kelmat’, ‘Daha We Daha’, ‘Enti Hiyha’, ‘Mamnou3’en ‘Fiha Khir’ (zijn laatste hit). Abder produceert en componeert onder de naam ‘2A Music’ ook muziek voor verschillende andere artiesten.

flyer Layali Maghribia