Ramadan Night: Hassan en Mohssin

Wil jij de Ramadan-sfeer van Marokko proeven in Nederland? MaroMusic en Marmoucha brengen jou op zondag 5 juni 2016 in die sfeer. Hamza Talbi & Kids spelen mooie Anasheed-nummers en Dakka Bahae gaan dit keer iets speciaals doen.

Het hele podium wordt omgetoverd in een Issawa-style decor. Bahae neemt je mee naar Marokko, en je waant je aan de vooravond van de Ramadan in Fes, Oujda of wel Rabat, Tetouan of Tanger, maar misschien ook wel in Meknes waar het Issawa soufi haar oorsprong kent.

Wie kent het nummer “Allah ya moulana” niet van Nass el Ghiwane? Gebasseerd op dakka Issawia. Als dat niet genoeg is, nemen Hassan en Mohssin jou mee naar Tetouan. De bekende tweeling uit Tetouan die al eerder twee geweldige shows in Nederland gaven komen terug met een splinternieuwe show. Dit wordt een geweldige avond. Uw host van de avond is Mounir El J.

Let op: deze show is Marokkaans gesproken.

ramadan night