Badr Soultan op Divercity Festival

Op 3 juli 2016 staat Badr Soultan op Divercity Festival in Den Haag.

Badr Soultan is geboren in Ahfir, een Marokkaanse stad in de buurt van Algerije. De zanger brengt een aanstekelijke mix van Noord Afrikaanse en Westerse muziekstijlen en geldt als één van de meest toonaangevende zangers op het gebied van de Rai-muziek in Marokko. Soultan is vooral bij jongeren erg geliefd vanwege zijn moderne songs. Hij vindt zijn inspiratie in de Westerse-muziek, Maghrebijnse stijlen en in Oosterse muziek. Hij werkte samen met tal van artiesten uit de Arabische wereld, onder meer met Yousra, Saber Rebai en Salma Rachid. Zijn videoclips zijn miljoenen keren bekeken op YouTube en blijven de Marokkaanse hitparades bestoken met tracks zoals Farha Bekatni, Mali 3la Halti, Bosa 2 en La Tgholich La.

Zie voor meer informatie de website van Divercity Festival.