Hafla Chaabia

Drie topartiesten, Said Senhaji, Statia en Abdelmoula zorgen voor een fantastische muzikale avond, onder de noemer Hafla Chaabia op zondag 23 oktober 2016 in TivoliVredenburg.

Said Senhaji – سعيد الصنهاجي uit Casablanca is één van de populairste en meest geprezen artiesten in de chaabimuziek, de feestmuziek uit Marokko. Senhaji weet zijn publiek altijd weer te verrassen met zijn mooie nummers, maar ook door de grenze van de Chaabi te verleggen en andere muziekstijlen te gebruiken als Al Aita en de muziek van Issawa.

De Marokkaanse volkszangeres Statia Statia staat sinds haar eerste hit, Hbibi Zahwani, bekend om haar prachtige stem. Een stem die zorgt voor de nodige sfeer en inspiratie bij haar publiek. Haar naam komt van originevan de stad Setat, een stad die de zangeres op de kaart heeft gezet als het gaat om Chaabi muziek. Statia blijft een symbool voor de Marokkaanse muziek en haar successen zijn ook in Europa niet onopgemerkt gebleven.

Abdelmoula is een veelzijdig artiest met een ruime ervaring in de muziek. Hij is zanger, arrangeur en componist. Met een zeer gevarieerd repertoire, of het nu gaat om Rai, Chaabi of Reggada weet hij als geen ander het publiek te boeien. Door de jaren heen heeft Abdelmoula al een formidablele live-reputatie weten op te bouwen als zanger en entertainer.

Samen met het begeleidend orkest Mawazine staan ze garant voor een wervelend feest vol bekende hits, energie, enthousiasme en kwaliteit.

Meer informatie over het programma en kaarten via www.tivolivredenburg.nl.

 

Hafla Chaabia