Premiere Muziekkaravaan van Noord-Afrika op 25 september in Podium Mozaiek

Op zondag 25 september vindt de premiere plaats van de Muziekkaravaan van Noord-Afrika in Podium Mozaiek, Amsterdam.

Ga mee met de karavaan van acteur Karim El Guennouni en de band Kasba op een muzikale rondreis langs de landen van Noord-Afrika en maak kennis met de rijkdom van culturen, de eeuwenoude geschiedenis en met verschillende muziekstijlen.

In de Muziekkaravaan van Noord Afrika volgen we het spoor van de oude karavanen en nemen we je mee naar Marokko, Algerije, Tunesië, Libië en Egypte, waar je kennis maakt met de unieke geschiedenis en muzikale tradities van deze landen. Karim El Guennouni vertelt de mooiste verhalen en sprookjes uit de regio en Kasba verzorgt de muzikale omlijsting, waarbij je niet stil kunt blijven zitten. Sluit gezellig aan bij de Muziekkaravaan en leer en ervaar de Noord-Afrikaanse muziek in Podium Mozaiek!

Voor meer informatie over prijzen, tijden en kaarten, zie de website van Podium Mozaiek.