Eerste editie “Aswat” op 7 mei 2017 tijdens Midden-Oosterse Muziekdag

De eerste editie van het project Aswat – De gouden eeuw van de Arabische muziek, op 7 mei 2017, staat in het teken van Um Kulthum en Mohammad Abdel Wahhab en vindt plaats in de Hallen Amsterdam tijdens de Midden-Oosterse Muziekdag. Hierbij wordt als speciale gast Akil Lamdahhi verwelkomt. Samen met een 9-koppig gelegenheidsorkest zal Akil Lamdahhi ons terug nemen in de tijd van “De Gouden Eeuw van de Arabische muziek”.

7 mei 2017
Tussen 12:00 en 14:00 uur
De Hallen, Hannie Dankbaarpassage, 1053 RT Amsterdam

Meer informatie over de Midden-Oosterse Muziekdag op deze website.
Facebook event

Midden oosterse muziekdag

Een gedachte over “Eerste editie “Aswat” op 7 mei 2017 tijdens Midden-Oosterse Muziekdag

Reacties zijn gesloten.