Hafla Chaabia II

Hafla Chaabia II
TivoliVredenburg, Utrecht
Deur open 17:00 uur  tot 23.30 uur
Programma: 19.00 uur
Zet je schrap… want het grootste Marokkaanse feest van Nederland komt er weer aan! De beste artiesten van dit moment zorgen voor spectaculaire optredens waarop flink gedanst kan worden.

Hafla Chaabia II

Zet je schrap… want het grootste Marokkaanse feest van Nederland komt er weer aan! De beste artiesten van dit moment zorgen voor spectaculaire optredens waarop flink gedanst kan worden. Ook bij deze tweede editie zullen  vele muziekstijlen  de revue passeren. De fantastische akoestiek, vele zitplaatsen en ruime dansruimte van de luxe zaal maken TivoliVredenburg de perfecte locatie. Het is gemakkelijk te bereiken en heeft een uitgebreide parkeergelegenheid in de buurt.

Zina Daoudia

Ze is fantastisch in zowel rai als Marokkaanse Chaabi muziek.  Zij heeft onlangs diverse titels uitgebracht die een groot succes zijn, waaronder ‘Aatini Saki’ (Give me my Handbag!), ‘Rendez-Vous’, haar laatste samenwerking met DJ Van. In 2016 nog bedroond als ‘Best Female North Africa Artis’ op de Africa Music Awards.

Rachid Kasmi een veelzijdig artiest met een ruime ervaring in de muziek. Met een zeer gevarieerd repertoire, of het nu gaat om Rai, Riffia of Reggada weet hij als geen ander het publiek te boeien..

Orkestre Ismailia  staat  garant voor een wervelend feest vol bekende hits (uit de Klassieke Arabische muziek), energie, enthousiasme en kwaliteit.

Donderdag  19 oktober 2017 in  TivoliVredenburg  in Utrecht

Foyer open: 17:00 uur  Programma: 19.00 uur – 23.30 uur

Entree: deur € 27,50 (excl. servicekosten) / KOOP JE TICKET in de voorverkoop t/m 30 september VOOR SLECHTS € 17,50 (excl. servicekosten) en vanaf 1 oktober voor € 20,- (excl. servicekosten).

Adres: Vredenburgkade 11, 3511 WC Utrecht | 030-2314544 | www.tivolvredenburg.nl  | http://www.marmoucha.nl

Meer weten? kijk snel op: www.marmoucha.nl of www.tivolvredenburg.nl

 Programma met zitplaatsen

Catering aanwezig

camera’s worden niet toegelaten

Geen alcohol

A5 Hafla flyer v2