www.souk.nl

Souk 2017 in het Concertgebouw

In SOUK is de zinderende spanning voelbaar van bijzondere muzikale ontmoetingen. Asma Lmnawar – أسما لمنور, één van de grootste Arabische zangeressen van dit moment, gaat een unieke samenwerking aan met het Nederlands Kamerorkest, vijftig topmusici onder leiding van Gordan Nikolić. Asma, geroemd om haar fenomenale stem, zingt haar grootste hits en zal een aantal beroemde tarab-klassiekers vertolken.

SOUK
Souk is een fantastische avond uit met de sfeer van een drukke Arabische markt in alle foyers van Het Concertgebouw: lekker eten en drinken, muziek en verhalen, onverwachte gebeurtenissen… In het concertprogramma ontdekken we dat alle muziek voortkomt uit dezelfde bron: de spectaculaire orkestmuziek van de Spaanse componist Manuel de Falla naast klassiekers uit het Arabische repertoire. Asma en het orkest treden op samen met onder anderen flamencozangers Ginesa Ortega en Het Nationale Ballet. De avond wordt afgesloten met een spetterend feest, waarbij het publiek kan dansen op het podium van Grote Zaal.
Voor meer informatie en tickets: http://bit.ly/asmalmnawar

Je kunt ook kiezen voor VIP-tickets. Je wordt dan persoonlijk ontvangen bij onze VIP- entree met een glas bubbels (mét of zonder alcohol). Daarnaast krijg je één van de allerbeste plaatsen in de zaal én gaat naar huis met een goedgevulde goodiebag! Koop hier VIP tickets: http://bit.ly/soukVIP

SOUK
Donderdag 23 november 2017 | 19:00- 00:30 | Grote Zaal | Vanaf € 25,00
Vrijdag 24 november 2017 | 19:00- 00:30 | Grote Zaal | Vanaf € 25,00

 

SOUK Asma Lmnawar 2324 nov DigiflyerNL

Turning East programma overzicht