Hafla Chaabia 3

Hafla Chaabia III

Hafla Chaabia III
TivoliVredenburg, Utrecht
Deur open 18:00 uur tot 23:30 uur
Aanvang 19:00 uur
Het grootste Marokkaanse feest van Nederland komt er weer aan! De beste artiesten van dit moment zorgen voor spectaculaire optredens waarop flink gedanst kan worden.

Hafla Chaabia III

Het grootste Marokkaanse feest van Nederland komt er weer aan! De beste artiesten van dit moment zorgen voor spectaculaire optredens waarop flink gedanst kan worden. Ook bij deze derde editie zullen  vele muziekstijlen  de revue passeren. De fantastische akoestiek, vele zitplaatsen en ruime dansruimte van de luxe zaal maken TivoliVredenburg de perfecte locatie. Het is gemakkelijk te bereiken en heeft een uitgebreide parkeergelegenheid in de buurt. Tot slot maakt de ruime foyer met Marokkaanse catering de avond compleet.

Najat Aâtabou is een grote ster van het populaire Chaabi lied. Najat staat voor  warmte, gastvrijheid en diversiteit van culturen die Marokko rijk is. Najat is geboren op 9 mei 1960 in Khemisset (Marokkaanse Atlas). In 1981 besloot ze ondanks de kritiek van haar omgeving en familie verder te gaan als zangeres. Najat heeft met behulp van diverse moderne instrumenten de traditioneel berbers- arabische muziek gemoderniseerd. Bekendste liederen zijn: “Kadba Beyna”(Zichtbare leugen) “Ana Jit Jén Ai Marre” (Ik ben het zat).

Ibtissam Tiskat is in 2017  bekroond als ‘Best Female North Africa Artis’ op de Africa Music Awards. De 25-jarige zangeres is bekend van haar deelname aan Star Academy Arabia in 2014. Ibtissam Tiskat werd daarna nog bekender met het nummer “Ndir ma Beghit” wat ze in 2014 heeft uitgebracht. Daarna is het met Ibtissam heel snel gegaan, ze heeft diverse commercials mogen maken en heeft o.a. een exclusieve introductienummer mogen maken van de populaire  Marokkaanse serie  “AL Khawa”.  In oktober 2017 kwam haar nieuwe singel ”Bghani B3youbi“ uit. Met haar prachtige stem maakt ze op iedereen een grote indruk.

Dj Hiba is een DJ die bekend staat om haar  swingende shows. Geïnspireerd door verschillende DJ’s besloot ze  op 25 jarige leeftijd DJ te  worden en  kreeg meteen de smaak te pakken. Haar successen bleven niet onopgemerkt, en tot op de dag van vandaag behoort zij tot de top onder de Marokkaanse DJ’s. Zij is een veelgevraagde act op feesten en festivals.

Najat Aatabou | Ibtissam Tiskat | DJ-Hiba | TivoliVredenburg|

Adres: Vredenburgkade 11, 3511 WC  UTRECHT

Voorverkoop tot 31 januari €17,50 | 1 tot 3 maart € 20,00 | deur  € 27,50

Deur open 18:00 uur |programma aanvang 19:00 uur  tot 23:30 uur

De bedragen zijn excl. servicekosten | kassa: 030-2314544 (ma t/m za 10.00- 18.00)

Ticketverkoop: TICKETING@TIVOLIVREDENBURG.NL