Orientalicious

Zaterdag 16 Juni
Paradiso Noord
Zaal open 20:00 tot 00:00
Aanvang 20:15
Orientalicious is een Midden-Oosters dansfestival met buikdanseressen van over de hele wereld en de Nederlandse top.

Orientalicious is een Midden-Oosters dansfestival met buikdanseressen van over de hele wereld en de Nederlandse top. Het programma start met een open podium, waar jong talent zich kan presenteren. Daarna nemen buikdansers het tegen elkaar op in een competitie, die beoordeeld wordt door een internationale vakjury.

Het hoogtepunt van de dag is de galashow, met optredens van wereldberoemde buikdansers en de Nederlandse top bellydancers:  Suraiya Ibrahim (PL), Osama Mimi Farag (EG), Nika Mlakar (SL), Nina Karoulidis (BE), Ula Milunovic (SL) en uit Nederland: Aisa LafourEl Farinat group en Kismet Group. Een bruisende en gevarieerde dansshow, die alle facetten van de Midden-Oosterse dans laat zien, van klassieke buikdans tot fusion.

Programma:
20:15 – 21:00 Competitie buikdansers
21:15 – 23:15 Gala show

Bezoekers kunnen ook op de Bazar markt diverse producten uit het Midden-Oosten kopen, zoals Arabische parfums, Argan olie, Palestijnse olijfolie, sieraden en kleding.

Orientalicious wordt georganiseerd door het Orientalicious team van Aisa Lafour en Stichting Marmoucha.

Tickets:

Orientalicious 2018 DEV

Hoe kom ik bij Paradiso Noord?

Paradiso Noord is gevestigd op IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je direct tegen Paradiso Noord (Tolhuistuin) aanloopt. Let op: voor clubnachten wordt er een andere ingang gebruikt. Je kunt naar binnen via Buiksloterweg 5c en dat bevindt zich aan de achterzijde van het gebouw.
Als je dichtbij de zaal wilt dineren, raden we restaurant THT aan in hetzelfde gebouw. Let op dat je in het hele gebouw, dus ook het restaurant, alleen maar met een pinpas/creditcard kunt betalen.