Souk & Co Festival 2018

22 en 23 september 2018
Amsterdam Nieuw-West
Het cultureel foodfestival Souk&co strijkt de vleugels neer op de mooiste plek in Amsterdam Nieuw- West, aan de oever van de Sloterplas.

Het cultureel foodfestival Souk&co strijkt de vleugels neer op de mooiste plek in Amsterdam Nieuw- West, aan de oever van de Sloterplas. Het festival smelt samen met het Sloterplas nazomer festival (Stadsdeel Nieuw-West) en biedt u op 22 en 23 september 2018 een heel weekend aan vertier voor het hele gezin. Men kan genieten van een ruim aanbod aan foodtrucks én een breed muzikaal programma in samenwerking met ODE, Dutch Foodtruck Association, Paradiso en de Grote Prijs van Nederland. Daarnaast struint men door de Souk terwijl de allerkleinsten genieten van een rijk gevuld kinderprogramma. Inhoud mag niet ontbreken en vindt u in de diversiteitstent. Ook aan de sporters is gedacht, deze kunnen zich uitleven op onze sport en vrijetijdsmarkt.
Een wereld van samensmelting waar creativiteit, diversiteit, gastvrijheid en tolerantie elkaar ontmoeten. Souk&co is het beste recept voor een heerlijk weekend aan de plas.

ETEN
Culturele en culinaire genieters kunnen hun geluk niet op in het weekend van 22 en 23 september. Ruik de kruidige geuren op het foodplein waar diverse foodtrucks en lokale ondernemers met hun stands u allerlei lekkers kunnen aanbieden. Waan u in een andere wereld waar al uw zintuigen geprikkeld worden.

MUZIEK
Twee dagen lang muziek van popgroepen, singer-songwriters, rappers, Latin singers en vele andere acts. Ga met ons mee langs alle windstreken voor een multiculturele mix van nationale en internationale acts. Een tipje van de sluier…kleine en grote wasjes doet u bij ons met Trafassie, Lowland latinas bigband, Joe Bailar en nog veel meer. Hoor de Afrikaanse trommels en dans mee op de beats van de dj’s.
Op de Souk kunt u lokale en wereldse goederen vinden zoals kleding, lampen, kaarsen, tassen en sieraden.

KIDS
Ook de kinderen hoeven zich niet te vervelen op het Souk&co festival. Klimmen en klauteren op het klimrek, springen op het luchtkasteel, schminken, op ons kidseiland is genoeg te beleven!

DIVERSITEIT
In samenwerking met stadsdeel Nieuw-West biedt het Souk&co festival naast het foodplein, de Souk en entertainment ook verdieping en inhoud. Nieuwsgierig? Wij ontmoeten u graag in de diversiteitstent.

SPORT EN VRIJETIJDSMARKT
Zaterdag tussen 12:00 uur en 16:00 uur bent u van harte welkom op ons sportgedeelte waar u spetterende optredens kunt zien, demonstraties en sport clinics kunt volgen. U kunt hier terecht voor informatie over sport en bewegen, sportaanbieders en organisaties bij u in de buurt.
Het Souk&co festival is mede mogelijk gemaakt door Stadsdeel Nieuw-West

GRATIS ENTREE

Datum: 22 & 23 september 2018
Tijd: 13.00 uur – 22.00 uur
Info/mail: info@soukenco.nl

Het evenement vindt plaats in Amsterdam Nieuw-West aan de oever van de Meer en Vaart (Sloterplas)

Tot ziens bij Souk&co!

Show your tribe and let’s unite!

Check de site voor meer informatie en de laatste ontwikkelingen volgt u natuurlijk op onze facebook pagina’s.

Facebook: https://www.facebook.com/Soukco-festival-341129356397687/

Website: www.soukenco.nl

a5-flyer-web