MARE NOSTRUM INCLUSIVE -MEDITERRANEAN SOUNDS- 23 NOV. 2019 IN PODIUM MOZAIEK

Het project Mare Nostrum Inclusive  is een nieuw initiatief van stichting Marmoucha waarbij muzikale kruisbestuiving rond het middellandse zeegebied wordt geïnitieerd.

De muzikale formatie “Mediterranean Sounds” neemt je met mee op reis langs verschillende Portugese, Spaanse, Franse, Italiaanse, Noord-Afrikaanse en Midden Oosterse stijlen en genres.

Er wordt een mix van traditionele en originele liederen met speciale nieuwe moderne composities en arrangementen in diverse talen ten gehore gebracht.

Gezamenlijk maken de verschillende  liederen deel uit van een groter geheel, namelijk die van de culturen rondom de Middellandse Zee.

Met een breed instrumentarium wordt het kleurrijke muzikale spectrum uit de Mare Nostrum (Onze Zee) regio weergegeven. Tijdens het concert komen Spaanse, Italiaanse, Portugese en Arabische klanken samen. Het gitaar-timbre van Rogério Bicudo roept nostalgische gevoelens op samen met fraaie ûd en pianosolo’s die hier en daar leunen tegen de jazz welke worden ondersteund door percussie en bas.

 

Muzikanten:

Giuseppe Campisi: bas

Maripepa Contreras: hobo

Mohamed Ahaddaf: ûd

Mark Nieuwenhuis: trompet

Alper Kekeç, Percussie

Magali Datzira: zang

Rogério Bicudo

Fotocredits: Maarten Reinboud

Zaal open: 19:00 uur / Aanvang: 20:00 uur

Entree: voorverkoop € 15.50,- / deur € 20.50