Souk & Co Festival 2019

Het cultureel foodfestival Souk & Co strijkt de vleugels neer op de mooiste plek in Amsterdam Nieuw- West, aan de oever van de Sloterplas.

 

Vertier voor het hele gezin. Men kan genieten van een ruim aanbod aan foodtrucks , kramen én een breed muzikaal programma aangevuld met muziektheater en theater voorstellingen in samenwerking met de Gemeente Amsterdam Nieuw West en diverse stichtingen zoals 24 karaat, Paradiso, de Grote Prijs van Nederland,  Pera met RAQS, Theatermakers Likeminds, Paradiso-Melkweg Productiehuis, EMCEMO, Amsterdam 24H en vele anderen.

Daarnaast struint men door de souk terwijl de allerkleinsten genieten van een rijk gevuld kinderprogramma. Inhoud mag niet ontbreken en vindt u in onze theatertent waar van alles valt te beleven. Ook aan de sporters is gedacht, deze kunnen zich uitleven op onze sport en vrijetijdsmarkt. Bekijk het hele programma op de website van Souk&co Festival.

Een wereld van samensmelting waar creativiteit, diversiteit, gastvrijheid en tolerantie elkaar ontmoeten. Souk&co Festival is het beste recept voor een heerlijk dag  aan de plas.

ETEN
Culturele en culinaire genieters kunnen hun geluk niet op zaterdag 14 september. Ruik de kruidige geuren op het foodplein waar diverse foodtrucks en lokale ondernemers met hun stands u allerlei lekkers kunnen aanbieden. Waan u in een andere wereld waar al uw zintuigen geprikkeld worden.

MUZIEK
Een hele dag lang muziek en entertainment van zowel nationale als internationale artiesten denk aan; muziek van popgroepen, singer-songwriters, rappers, Latin singers en vele andere acts.
Ga met ons mee langs alle windstreken voor een multiculturele mix van nationale en internationale acts. Een tipje van de sluier…kleine en grote wasjes doet u bij ons met Trafassie, Najat Atabou en nog veel meer. Hoor de Afrikaanse trommels en dans mee op de beats van de dj’s.

SOUK
Geen Souk&co zonder souk. Op de souk kunt u lokale en wereldse goederen vinden zoals kleding, lampen, kaarsen, tassen en sieraden, veelal handmade. De creativiteit spat ervan af.

KIDS
Ook de kinderen hoeven zich niet te vervelen op het Souk en co festival. Klimmen en klauteren op het klimrek, springen op het luchtkasteel, schminken, op ons kidseiland is genoeg te beleven!

SPORT EN VRIJETIJDSMARKT
Zaterdag tussen 12 en 17u bent u van harte welkom op ons sportgedeelte waar u spetterende optredens kunt zien, demonstraties en sport clinics kunt volgen. U kunt hier terecht voor informatie over sport en bewegen, sportaanbieders en organisaties bij u in de buurt.

Het Souk en Co festival is mede mogelijk gemaakt door Stadsdeel Nieuw West en het Prins Bernhard Cultuurfonds

 

Souk & Co Festival
Datum: zaterdag 14 september 2019
Tijd: 13.00-22.00u
Locatie: oever Sloterplas, Amsterdam Nieuw-West
GRATIS ENTREE

> Facebook event

> Website Souk & Co Festival