Marmoucha presenteert: Na het Einde. Een nieuwe voorstelling die vanaf 2024 landelijk te zien is in het theater. 

Na het Einde

Een voorstelling van Marmoucha met het dynamische duo van De VarkensfabriekMohammed Azaay en Karim El Guennouni.

In een wereld van schaduwen en contrasten staan Christiaan en Ali, elk gekleurd door hun eigen overtuigingen, lijnrecht tegenover elkaar. Hun levenservaringen en omstandigheden hebben hun standpunten en gedragingen gevormd.

Theatermakers Mohammed Azaay en Karim El Guennouni nemen op een verfrissend uitgesproken en entertainende wijze stelling tegen de verharding en polarisatie in onze huidige maatschappij. Vanuit een soort hiernamaals keren Christiaan en Ali terug naar de periode waarin ze ieder afzonderlijk van elkaar zijn ontspoord en geradicaliseerd. Zullen ze ontdekken dat hun paden meer verweven zijn dan ze dachten?

“De anderen zijn in wezen precies wat we nodig hebben om onszelf te leren kennen”
Jean-Paul Sartre, 1965

Mohammed Azaay en Karim El Guennouni, beiden bekend van De Varkensfabriek, bundelen opnieuw hun krachten voor hun vierde gezamenlijke voorstelling. Dit energieke duo, geprezen om hun snelle en vlijmscherpe speelstijl, in samenwerking met toneelschrijver Enver Husic, belooft flitsende dialogen, dromerige beschouwende monologen en absurdistische plotwendingen die het publiek zullen boeien en verrassen. Met hun unieke benadering en artistieke flair beloven ze een onvergetelijke theaterbeleving te creëren. Na het Einde is een bizarre, tot nadenken stemmende en bij vlagen hilarische voorstelling met maatschappijkritische, humoristische en filosofische aspecten. Het is een interdisciplinaire muziektheatervoorstelling waarbij theater, muziek, geluid, videobeelden en mapping geïntegreerd zijn.

Binnen de producties van Marmoucha ligt de focus op een eigentijdse interpretatie van de rijke culturele muziektradities uit Noord-Afrika, het Midden-Oosten en de Méditerranée. Na het Einde belooft een smeltkroes van diverse muzikale stijlen.

 

Cast & Crew:
Karim El Guennouni: Spel en regie/tekst bijdrage
Mohammed Azaay: Spel en regie/muziekconcept/tekst bijdrage
Guus Boswijk: Regieassistente
Mauricio Lobao: Dj & percussie
Mohamed Ahaddaf: Ud & Componist
Julia Rusanovky/Sophie De Rijk: Viool & muzikant
Enver Husicic: Auteur theatertekst
Jofferey van der Vliet: Lichtontwerp, decor- en video-ontwerp
Mathiesse Coornaert: Lichtontwerp, Lichttechniek
Silvana Nicoletta: Kostuumontwerpster
Anil Ramphal: Geluidstechniek
Taraneh Pouryousef Nobar: Productie
Peter Bander: Zakelijke leiding
Floris Mentink: Publiciteit en Marketing
De Zee Theaterproducties: Verkoop/Publiciteit
Pixel Universe: Opnames in studio & montage
ED ONER: Publiciteitsbeeld

Speeldata:


Geen voorstellingen beschikbaar.