Marmoucha Orchestra

Het Marmoucha Orchestra bestaat uit bevlogen musici met een passie voor muziek en de diversiteit in muzikale talen, stijlen en tradities van Noord-Afrika, het Midden-Oosten en de Middellandse Zee. Het Marmoucha Orchestra treedt op in alle producties van Marmoucha en brengt muzikanten, kunstenaars en publiek samen en slaat een brug tussen Oosterse en Westerse muziek. Het is de ontmoetingsplaats voor iedereen met een interesse in de Arabische cultuur en wereldmuziek.

Musici van het Marmoucha Orchestra

Adil Chaoui is zanger bij Marmoucha Orchestra en gespecialiseerd in Andalusische muziek. Adil staat op deze foto voor een grijze muur.

Adil Chaoui

Zanger met specialisatie in Andalusische muziek

Avishai Darash is artistiek leider bij Marmoucha Orchestra. Hij is pianist, componist, muzikant en gespecialiseerd in westerse klassieke muziek. Avishai staat op deze foto voor een grijze muur met een bruine kralenketting om zijn nek.

Avishai Darash

Artistiek leider (specialisatie in westerse klassieke muziek)

Emad Ghajjou is Percussionist bij Marmoucha Orchestra. Emad staat op deze foto voor een grijze muur.

Emad Ghajjou

Percussionist met een specialisatie in Soefi, klassiek Arabisch en Andalusische muziek

Lucas Stam is cellist bij Marmoucha Orchestra. Lucas staat op de foto voor een grijze muur met een cello in zijn handen.

Lucas Stam

Cellist met een fascinatie voor wereldmuziek

Mohamed Ahaddaf is ud-speler bij Marmoucha Orchestra. Mohamed is componist, musicus en gespecialiseerd in Midden-Oosterse en Noord-Afrikaanse muziek. Mohamed staat op deze foto voor een grijze muur met een ud in zijn handen.

Mohamed Ahaddaf

Artistiek coördinator Midden-Oosterse en Noord-Afrikaanse muziek

Luis Mascaro is violist bij Marmoucha Orchestra. Luis staat op deze foto voor een zwarte achtergrond en heeft een viool bij zich.

Luis Mascaro

Diverse violist met een specialisatie in klassiek en jazz

Shayan Fathi is veelzijdig muzikant bij Marmoucha Orchestra. Hij staat op deze foto voor een grijze muur.

Shayan Fathi

Shayan Fathi is een veelzijdige muzikant met een passie voor jazz, oosterse, Latijnse en Afro muziek