Marmoucha Orchestra – Afrikadag Festival 2023

Marmoucha Orchestra - Afrikadag Festival 2023

Tickets en info

  27 mei 2023
  Stadspark De Oude Haven, De oude haven, Hilversum,
  Entree: 3,70

Meer speeldata:
ANA W’INTA

Afrikadag Festival

De 3e editie van Afrikadag festival is een cultureel evenement waarbij diverse Afrikaanse culturen naar Hilversum worden gebracht met Afrikaanse themakunst, live muziek, dans, djembé-workshops, kinderactiviteiten en Afrikaanse keuken.

Op het Afrikadag Festival komen verschillende muziekgroepen samen om de rijke en diverse muzikale tradities van Afrika te vieren. Een van deze groepen is het Marmoucha Orchestra, dat met hun unieke samenspel van muzikanten uit Nederland, Noord-Afrika, het Midden-Oosten en de Middellandse Zee de muziek van de albums Ana W’Inta en Andalusian Love Song samenbrengt tot een aangrijpend geheel van afwisselende muzikale verhalen, doorspekt
met de melancholieke, vreugdevolle en rustgevende klanken van de ud.

Het Marmoucha Orchestra zal tijdens het festival een combinatie van de muziekstukken uit de albums Ana W’Inta en Andalusian Love Song ten gehore brengen, speciaal gearrangeerd voor het zeskoppige ensemble van de groep. De afwisselende muzikale verhalen zijn doordrenkt met de melancholieke, vreugdevolle en serene klanken van de ud en worden ondersteund door het prachtige samenspel van de bevlogen musici. Het resultaat is een uniekefusie van muzikale talen, stijlen en tradities uit Noord-Afrika, het Midden-Oosten en de Middellandse Zee.

Mis deze bijzondere kans niet om het Marmoucha Orchestra live te zien optreden tijdens het Afrikadag Festival.

De tickets zijn te bestellen via; https://www.eventbrite.nl/e/tickets-afrikadag-festival-413743246187

Marmoucha Orchestra speelt rond 18:20.

Waar: Park Oude Haven, Hilversum
Wanneer: zaterdag 27 mei 2023
Tijd: 12:00 tot 23:00 uur