Café Marrakesh

Café Marrakesh

Tickets

  2 maart 2019
  Deur open: 21:30 uur
  Podium Mozaïek, Amsterdam, Bos en Lommerweg 191, Amsterdam,
  Entree: € 25

Meer speeldata:
Café Marrakesh

Nouba Flamenco
Zaterdag 2 maart 2019
Podium Mozaïek
Deur open: 21:00 uur
Café Marrakesh is de perfecte avond om te genieten van een samensmelting aan internationale muziek; van flamenco tot de hoogtij dagen van het Arabische lied.

Café Marrakesh

Café Marrakesh is de perfecte avond om te genieten van een samensmelting aan internationale muziek; van flamenco tot de hoogtij dagen van het Arabische lied.

Deze vierde editie van Café Marrakesh belooft weer een bijzondere avond te worden, met een combinatie van Arabische klassieke liederen, Andalousische muziek en flamenco.

Café Marrakesh is voor iedereen die de Marokkaanse cultuur een warm hart toedraagt óf er nieuwsgierig naar is. Tijdens het Diner Culturel wordt een speciale gast uitgenodigd om meer te vertellen over de achtergrond van de voorstelling, plus een kunst- en cultuurflits uit Marrakesh.

NOUBA FLAMENCO

Andalusische muziek kent een traditie in Marokko die nog steeds springlevend is. Het kent zijn oorsprong in Zuid-Spanje, dat ooit als Al Andalus een onderdeel vormde van het toenmalige islamitische rijk. Dit was een vreedzame periode bekend om zijn religieuze tolerantie en een bloeitijd van de kunsten en wetenschappen in steden als Cordoba, Sevilla en Granada. Na de christelijke herovering van Spanje in 1492 vluchtten de meeste joden en moslims naar Noord-Afrika en namen de Andalusische muziekcultuur mee.

Marmoucha brengt deze beide genres met Moors/Spaanse oorsprong bij elkaar in een multiculturele samenwerking met het Andalousisch Orchestre Rouh Tourat, María Marín (flamencozang), Edsart Udo de Haes (flamencogitaar) Irene Alvarez (flamencodans), Mohamed Ahaddaf (Ud), Akil Ismailia, Adil Chaoui (zang) en uit Marokko Fatima Zohra Rahhal (zang).

Het ensemble gaat diverse, (sub)stijlen van moderne en klassieke Andalousische, flamenco en  Arabisch klassieke muziek presenteren.

Mr Oasis (voorheen Casa Connect) is als Dj en artiest het hele jaar door in de Marokkaanse muziek en dance scene te vinden. Hij heeft over de hele wereld gedraaid en bracht de hits Biladi en Shouf Shouf Habibi uit.

Ticketprijzen:

Voorverkoop € 20.00

Normale prijs € 25.00

Met studentenkorting/CJP/CKV voorverkoop  € 15.00

Met Stadspas/65+ voorverkoop € 18.00

Combiticket voorstelling en Diner Culturel € 42.50

Excl. boekingskosten (€1.50 per bestelling).

Tickets:

https://www.podiummozaiek.nl/programma/details/234870/nouba-flamenco-+-special-guest+cafe-marrakesh?fbclid=IwAR32RnV4QzJQN7F9uhOL21UH3zS-jgM4H326GxyJdtPspldG9xSwE0OqXiQ

**DINER CULTUREL **

Voor de voorstelling kunt u tijdens het Diner Culturel genieten van een heerlijk Marokkaans driegangen diner. Combiticket voorstelling en Diner Culturel voor maar € 42.50. Aanvang 18.30 uur.

Het hele jaar met korting naar de voorstelling met de Mozaïekpas

Met de Mozaïekpaskoopt u het hele seizoen voor u en uw introducee tickets met 20% korting! Bovendien krijgt u ook nog eens 10% korting in het theatercafé.

Koop de Mozaïekpas voor € 20,- online of bij onze ticketdesk en profiteer ook bij deze voostelling van 20% korting op de entreeprijs. (max 2 personen per Mozaïekpas).