Hafla Anissa

Hafla Anissa

Tickets en info

  12 oktober 2019
  Deur open: 18:00 uur
  Podium Mozaïek, Amsterdam, Bos en Lommerweg 191, Amsterdam,
  Entree: € 20,-  Voorverkoop € 15,-  (excl. servicekosten)

Meer speeldata:
Hafla Anissa

Op 12 oktober 2019  komt Hafla Anissa naar Podium Mozaiek. Hafla Anissa is hét Marokkaanse feest voor de vrouw. Een feest voor moeders en dochters, nichtjes en tantes, buurvrouwen en vriendinnen.

Let op: Wegens logistieke redenen is het voor Zina Daoudia helaas niet mogelijk om Hafla Anissa komende zaterdag 12 oktober bij te wonen. De Marokkaanse zangeres Statia en zangeres/actrice Souad Hassan nemen haar plek in en zullen naast Ibtissam Tiskat optreden.

Reeds gekochte kaarten blijven geldig. Kaartkopers die hun geld terug willen, kunnen tot zaterdag 12 oktober 15.00 uur contact opnemen met Marmoucha via info@marmoucha.nl. ​

In de zaal van Podium Mozaiek zijn optredens van gerenommeerde Marokkaanse artiesten die een divers palet aan Marokkaanse muziekstijlen gaan presenteren.

Deze editie bevat optredens van de gracieuze multi-talent songwriter en actrice Ibtissame Tiskat, zangeres/actrice Souad Hassan en de populaire Chaabi zangeres Statia. Daarnaast komen andere dansbare Noord-Afrikaanse muziekstijlen aan bod, gedraaid door een DJ.

De modeshow wordt verzorgd door het Modehuis Ziana Hafida Maarssen die haar collectie zal presenteren. Ziana Hafida Maarssen, is al jarenlang een breed begrip in de Marokkaanse trouwbranche.

Zangeres/actrice Souad Hassan is gespecialiseerd in de Marokkaanse en klassiek Arabische muziek.​​ Ze is ook bekend van de film ‘Lhajjates’ (2017) en de sitcom ‘El Khawa’.

De populaire Chaabi zangeres Statia staat bekend om haar prachtige zachte stem die voor een levendige sfeer zorgt. Haar eerste succes was: Hbibi zahouani. Ze is vernoemd naar de stad Setat omdat ze deze stad als typische Chaabi locatie op de kaart heeft gezet. Statia is een waar symbool van de Marokkaanse muziek en haar hedendaagse Chaabi inspiratie.

Programma met zitplaatsen

Zaterdag 12 oktober2019
Podium Mozaiek Amsterdam
Bos  en Lommerweg 191
zaal open: 18.00 uur  Programma: 19.00 uur – 23.00 uur
Entree: € 20,-  Voorverkoop € 15,-  (excl. servicekosten)

*  email  info@marmoucha.nl
voor meer info over groepskorting.