Marmoucha Orchestra feat. Hamid Ajbar

Marmoucha Orchestra feat. Hamid Ajbar

Tickets en info

  23 oktober 2021
  Deur open: 20:30 uur
  Podium Mozaïek, Amsterdam, Bos en Lommerweg 191, Amsterdam,
  Entree: €23,50
  Ga naar het Facebookevent

Meer speeldata:
Café Marrakesh
Geniet van een optimale en kleurrijke samensmelting van diverse muziekstijlen uit Marokko, met de Spaans/Marokkaanse gastmuzikant Hamid Ajbar.

Deze avond staat geheel in het teken van Chaabi, Malhun, Sufi en Arabo- Andalusische muziek: een mix van stijlen uit de Marokkaanse muziekgeschiedenis waarin invloeden doorklinken uit de Berberse, Arabische, Afrikaanse en westerse muziek. Een aantal musici van het Marmoucha Orchestra en Hamid Ajbar gaan diverse (sub)stijlen van traditionele en moderne Marokkaanse muziekstukken presenteren. Deze avond is voor iedereen die de Marokkaanse cultuur een warm hart toedraagt óf er nieuwsgierig naar is. 

Hamid Ajbar – zanger, violist. Hij werd geboren in Chefchaouen in Marokko en ontdekte al op jonge leeftijd zijn muzikale talent. Hamid Ajbar won verschillende keren de nationale prijs voor Andalusische zang en daar zit ook zijn specialiteit, maar voor deze avond zal Ajbar verschillende liederen zingen uit Marokko.

Bezetting
Avishai Darash – piano
Mohamed Ahaddaf – ud
Arin Keshishi – bass
Emad Ghajjou – darbuka
Udo Demandt – percussie
Antonio Moreno Glazkov – trompet
Oene van geel – altviool

Bij deze voorstelling heb je een Coronatoegangsbewijs nodig. Bij binnenkomst word je gevraagd je Coronatoegangsbewijs (QR-code) via de CoronaCheck-app te tonen of een print via CoronaCheck.nl.

Zaterdag: 23 OKT 2021
Aanvang: 21:00 uur

Ticketprijzen zijn incl. consumptiedrankje:

  • Voorverkoop € 23.50
  • Normale prijs € 28.50
  • Met studentenkorting CJP CKV voorverkoop €18.50
  • Met studentenkorting normaal CJP CKV €23.50
  • Met Stadspas /65+ voorverkoop €21.50
  • Met Stadspas normaal / 65+n€26.50

**DINER CULTUREL **

Diner Culturel – Met lezing over de muziek uit Marokko. Vóór de voorstelling kunt u tijdens het Diner Culturel genieten van een heerlijk Marokkaans driegangen diner. Tijdens het Diner Culturel vertelt specialist Neil van der Linden meer over de achtergrond van de voorstelling, plus een kunst- en cultuurflits uit Marokko.

Combiticket voorstelling en Diner Culturel voor maar € 48.50. Aanvang 18.30 uur.

Het hele jaar met korting naar de voorstelling met de Mozaïekpas?
Koop de Mozaïekpas voor € 15,- online of bij onze ticketdesk en profiteer ook bij deze voostelling van 20% korting op de entreeprijs. (max 2 personen per Mozaïekpas).