Marmoucha Orchestra feat. Hamid Ajbar

Tickets

  23 oktober 2021 - 23 oktober 2021
  Deur open: 19:30 uur
  Aanvang: 21:00 uur
  Podium Mozaïek, Bos en Lommerweg 191, Amsterdam
  Entree: €20,-
  Ga naar het Facebookevent

Toevoegen aan eigen agenda:
iCal / Google
Meer speeldata:
Café Marrakesh
Geniet van een optimale en kleurrijke samensmelting van diverse muziekstijlen uit Marokko, met de Spaans/Marokkaanse gastmuzikant Hamid Ajbar.

Deze avond staat geheel in het teken van Chaabi, Malhun, Sufi en Arabo- Andalusische muziek: een mix van stijlen uit de Marokkaanse muziekgeschiedenis waarin invloeden doorklinken uit de Berberse, Arabische, Afrikaanse en westerse muziek. Een aantal musici van het Marmoucha Orchestra en Hamid Ajbar gaan diverse (sub)stijlen van traditionele en moderne Marokkaanse muziekstukken presenteren.

Hamid Ajbar – zanger, violist. Hij werd geboren in Chefchaouen in Marokko en ontdekte al op jonge leeftijd zijn muzikale talent. Hamid Ajbar won verschillende keren de nationale prijs voor Andalusische zang en daar zit ook zijn specialiteit, maar voor deze avond zal Ajbar verschillende liederen zingen uit Marokko.

Bij deze voorstelling heb je een Coronatoegangsbewijs nodig. Bij binnenkomst word je gevraagd je Coronatoegangsbewijs (QR-code) via de CoronaCheck-app te tonen of een print via CoronaCheck.nl.

Zaterdag: 23 OKT 2021
Aanvang: 21:00 uur

Ticketprijzen zijn incl. consumptiedrankje:

  • Voorverkoop € 23.50
  • Normale prijs € 28.50
  • Met studentenkorting CJP CKV voorverkoop €18.50
  • Met studentenkorting normaal CJP CKV €23.50
  • Met Stadspas /65+ voorverkoop €21.50
  • Met Stadspas normaal / 65+n€26.50

**DINER CULTUREL **

Voor de voorstelling kunt u tijdens het Diner Culturel genieten van een heerlijk Marokkaans driegangen diner. Combiticket voorstelling en Diner Culturel voor maar € 48.50. Aanvang 18.30 uur.

Het hele jaar met korting naar de voorstelling met de Mozaïekpas?
Koop de Mozaïekpas voor € 15,- online of bij onze ticketdesk en profiteer ook bij deze voostelling van 20% korting op de entreeprijs. (max 2 personen per Mozaïekpas).