UITVERKOCHT! Marmoucha Orchestra Ft. Hatim Ammor

UITVERKOCHT! Marmoucha Orchestra Ft. Hatim Ammor

Tickets en info

  8 oktober 2022
  Deur open: 20:00 uur
  Podium Mozaïek, Amsterdam, Bos en Lommerweg 191, Amsterdam,
  Entree: €23,50
  Ga naar het Facebookevent

Meer speeldata:
Eigen producties

Deze show is helemaal uitverkocht, er zijn wel nog tickets voor de show op donderdag 13 oktober in TivoliVredenburg, Utrecht.

Wat gebeurt er als de sympathieke en charismatische Marokkaanse popartiest Hatim Ammor en het Marmoucha Orchestra de handen ineenslaan? Kom op 8 oktober 2022 naar Podium Mozaiek en geniet van een spetterende uitvoering van Ammors werk, de artiest die de moderne Marokkaanse muziek blijvend heeft veranderd!

Hatim Ammor is één van de grondleggers van de nieuwe Marokkaanse popmuziek, een muzikale stijl die traditionele Marokkaanse muziek combineert met invloeden uit de rap, hiphop en pop. In 2006 debuteerde Ammor met de hit ‘Gouli’ [Zeg eens], waarna hij nummers uitbracht die stuk voor stuk bovenaan de hitlijsten van digitale platforms prijkten.

In 2012 schudde hij de Marokkaanse muziekwereld op met zijn hit ‘Ghdeb Ghdeb’ [Teleurgesteld], die het Marokkaanse muzieklandschap volledig veranderde. De artiest staat bekend om zijn liefde voor het mixen van zijn muzikale roots met invloeden van traditionele Arabische muziek en Arabische popmuziek – en wordt terecht als pionier van de Marokkaanse pop beschouwd.

Ammor is een invloedrijke artiest van zijn generatie  met grote successen in de Arabische Wereld. Nummers als ‘Viva Morocco’ en ‘Ma Yestahelni’ [Hij verdient me niet] maakten hem geliefd bij het publiek. In 2017 werkte hij mee aan de internationale hit ‘Nos Fuemos Lejos’, waarmee hij de eerste Arabische artiest werd die samenwerkte met Enrique Iglesias, Descemer Buenos en Red One. Samen met andere grootheden heeft Hatim Ammor het Marokkaanse geluid definitief een plaats gegeven in de Arabische popmuziek.

Marmoucha Orchestra

Het Marmoucha Orchestra bestaat uit bevlogen musici met een passie voor diverse muzikale talen. Ze combineren ongemoeid stijlen en tradities van Noord-Afrika, het Midden-Oosten en het Middellandse Zeegebied met hedendaagse westerse stromingen.

Ondanks of misschien juist door de muzikale diversiteit slaagt het Marmoucha Orchestra erin een onmiskenbare identiteit en een eigen geluid te creëren. De essentie van muziek is mensen raken, ze samenbrengen en inspireren – en dat is precies wat het Marmoucha Orchestra doet.

Afterparty

Na het concert draait DJ Hiba een mix van Marokkaanse muziek in de foyer tussen 22:00 uur en 00:00 uur.

DJ Hiba
DJ Hiba staat bekend om haar swingende shows. Geïnspireerd door verschillende DJ’s besloot ze op 25 jarige leeftijd DJ te worden en kreeg meteen de smaak te pakken. Haar successen bleven niet onopgemerkt, en tot op de dag van vandaag behoort zij tot de top onder de Marokkaanse DJ’s. Zij is een veelgevraagde DJ op feesten en festivals. DJ Hiba zorgt voor de Arabische beats, gemixt met clubmuziek.

Tickets
Normaal (incl. consumptie) € 22.50
Met Stadspas/ 65+ (incl. consumptie) € 20.50
Studentenkorting/CJP/CKV (incl. consumptie) Vrije plaatskeuze € 17.50