Na het Einde, Den Haag

Na het Einde, Den Haag

Tickets en info

  21 maart 2024
  Aanvang: 20:15 uur
  Theater Dakota, Den Haag, Zuidlarenstraat 57, Den Haag,
  Entree: €18,-
  Ga naar het Facebookevent

Toevoegen aan eigen agenda:
iCal / Google
Meer speeldata:
Eigen producties

Na het Einde

Een voorstelling van Marmoucha met het dynamische duo van De VarkensfabriekMohammed Azaay en Karim El Guennouni.

In een wereld van schaduwen en contrasten staan Christiaan en Ali, elk gekleurd door hun eigen overtuigingen, lijnrecht tegenover elkaar. Hun levenservaringen en omstandigheden hebben hun standpunten en gedragingen gevormd.

Theatermakers Mohammed Azaay en Karim El Guennouni nemen op een verfrissend uitgesproken en entertainende wijze stelling tegen de verharding en polarisatie in onze huidige maatschappij. Vanuit een soort hiernamaals keren Christiaan en Ali terug naar de periode waarin ze ieder afzonderlijk van elkaar zijn ontspoord en geradicaliseerd. Zullen ze ontdekken dat hun paden meer verweven zijn dan ze dachten?

“De anderen zijn in wezen precies wat we nodig hebben om onszelf te leren kennen”
Jean-Paul Sartre, 1965

Mohammed Azaay en Karim El Guennouni, beiden bekend van De Varkensfabriek, bundelen opnieuw hun krachten voor hun vierde gezamenlijke voorstelling. Dit energieke duo, geprezen om hun snelle en vlijmscherpe speelstijl, belooft flitsende dialogen, dromerige beschouwende monologen en absurdistische plotwendingen die het publiek zullen boeien en verrassen. Met hun unieke benadering en artistieke flair beloven ze een onvergetelijke theaterbeleving te creëren. Na het Einde is een bizarre, tot nadenken stemmende en bij vlagen hilarische voorstelling met maatschappijkritische, humoristische en filosofische aspecten. Het is een interdisciplinaire muziektheatervoorstelling waarbij theater, muziek, geluid, videobeelden en mapping geïntegreerd zijn.

Binnen de producties van Marmoucha ligt de focus op een eigentijdse interpretatie van de rijke culturele muziektradities uit Noord-Afrika, het Midden-Oosten en de Méditerranée. Na het Einde belooft een smeltkroes van diverse muzikale stijlen.

 

Cast & Crew:
Karim El Guennouni – Spel & regie
Mohammed Azaay – Spel & regie
Mauricio Lobao – Dj & muzikant op het podium
Enver Husicic – Auteur theatertekst
Mohamed Ahaddaf – Componist/ud-muzikant
Pavle Mihalic – Decor
Mike van de Lagemaat – Lichtontwerp
Aram Aramis – Vormgever video mapping
Floris Mentink – Publiciteit en Marketing
De Zee Theaterproducties – Verkoop/Publiciteit
ED ONER – Publiciteitsbeeld
Taraneh Pouryousef Nobar – Productie