Soirée Marocaine, Amsterdam

Soirée Marocaine, Amsterdam

Tickets en info

  8 oktober 2023
  Podium Mozaïek, Amsterdam, Bos en Lommerweg 191, Amsterdam,
  Entree: €25,-
  Ga naar het Facebookevent

Meer speeldata:
Eigen producties

Soirée Marocaine: Van Artistieke Verfijning tot Feestelijke Viering van
Marokko’s Muzikale Erfgoed

Welkom bij Marmoucha’s Soirée Marocaine! Deze avond staat in het teken van de viering van de Marokkaanse cultuur, van haar rijke en verfijnde artistieke tradities tot de levendige, feestelijke muziek die de ziel van het land vertegenwoordigt. Dit dubbelconcert is een unieke kans om de artistieke diepte en feestelijke energie van de Marokkaanse muziekcultuur te ervaren.

Programma

Eerste Deel: Artistieke Verfijning

Ons eigen Marmoucha Orchestra opent de avond met een artistiek hoogstaande uitvoering. De getalenteerde Musici van het Orchestra nemen u mee op een reis door diverse muzikale stijlen uit Marokko, variërend van Andalusische muziek en Atlas-muziek tot Rai en Chaabi. Elk stuk is zorgvuldig bewerkt door ons artistieke team om een moderne interpretatie te bieden van Marokko’s rijke, artistieke tradities.

Tweede Deel: Feestelijke Viering

Bereid u voor op een levendige, feestelijke afsluiting van de avond met een uitbundige vertolking van Chaâbi en traditionele Aïta, uitgevoerd door Zahira Rbatia. Bekend en geliefd in Marokko, zal Zahira’s dynamische stem en podiumaanwezigheid zorgen voor een onvergetelijke ervaring.

Extra Informatie – DJ Sahila

Tussen de sets door zal DJ Sahila een energieke mix van Marokkaanse muziek draaien in de foyer, perfect om de feeststemming erin te houden.

DJ Sahila: Draait tussen 21:10-21:30 uur en 22:00-23:50 uur.