Souk&Co Festival 2019

Wanneer

za 14 september    
13:00 - 22:00

Waar

Sloterplas
Meer en Vaart 175, Amsterdam

Evenement type

Op zaterdag 14 september 2019 vindt de tweede editie van het gratis toegankelijke Souk&Co festival plaats in Amsterdam Nieuw-West. Langs de oever van de Sloterplas neemt Souk&Co bezoekers mee op wereldreis langs alle windstreken, met muziek, foodtrucks, een souk en kinderactiviteiten.

Het festival biedt een hele dag plezier voor het hele gezin. Men kan genieten van een breed muzikaal programma van nationale en internationale artiesten – onder anderen Trafassi, Dario, Nosso Goove, Najat Aatabou, Boka De Banjul en vele anderen – in samenwerking met Paradiso, de Grote Prijs van Nederland en Paradiso Melkweg Productiehuis. Daarnaast biedt Souk&Co een ruim aanbod aan van foodtrucks, een souk (markt), sport én kinderactiviteiten in samenwerking met gemeente Nieuw-West, Ara Cora, EMCEMO en Likeminds.

Programma:

FOOD 

Culturele en culinaire genieters kunnen hun geluk niet op, op zaterdag 14 september. Ruik de kruidige geuren op het foodplein waar diverse foodtrucks en lokale ondernemers met hun stands u allerlei lekkers kunnen aanbieden. Waan u in een andere wereld waar al uw zintuigen geprikkeld worden.

MUZIEK 

Een hele dag lang muziek en entertainment van zowel nationale als internationale artiesten denk aan; popgroepen,singer-songwriters, orkesten, rappers, latin singers en vele andere acts. Ga met ons mee langs alle windstreken voor een multiculturele mix van nationale en internationale acts. Hoor de Afrikaanse trommels en dans mee op de beats van de dj’s.

SOUK 

Geen Souk&co zonder souk (markt). Op de souk kunt u lokale en wereldse goederen vinden zoals kleding, lampen, kaarsen, tassen en sieraden, veelal handmade. De creativiteit spat ervan af. Laat een waarzegster uw toekomst voorspellen en u meenemen in de 1001 nacht sfeer.

KIDS 

Ook de kinderen hoeven zich niet te vervelen op het Souk en co festival. Klimmen en klauteren op het klimrek, springen op het luchtkasteel, schminken, op ons kidseiland is genoeg te beleven!

SPORT EN VRIJETIJDSMARKT 

Zaterdag tussen 12 en 17u bent u van harte welkom op ons sportgedeelte waar u spetterende optredens kunt zien, demonstraties en sport clinics kunt volgen. U kunt hier terecht voor informatie over sport en bewegen, sportaanbieders en organisaties bij u in de buurt.

Een wereld van samensmelting waar creativiteit, diversiteit, gastvrijheid en tolerantie elkaar ontmoeten.

Souk&Co festival wordt georganiseerd door stichting Marmoucha en stichting 24-Karaat en is medemogelijk gemaakt door Paradiso, de Grote Prijs van Nederland, Productiehuis Paradiso Melkweg, Afdeling sport gemeente Nieuw-West, het Prins Bernhard Cultuurfonds, Ara Cora, EMCEMO en Likeminds.