Souk & Co Festival 2019

Tickets en info

  14 september 2019
  Sloterplas, Meer en Vaart 175, Amsterdam,
  Entree: gratis!

Meer speeldata:
Souk & Co

Op zaterdag 14 september 2019 organiseren Stichting Marmoucha en Stichting 24-Karaat de tweede editie van het gratis toegankelijke Souk&Co festival. Het festival vindt plaats in Amsterdam Nieuw-West, langs de oever van de Sloterplas. Souk&Co neemt bezoekers mee op een wereldreis langs alle windstreken, met muziek, foodtrucks, een souk en kinderactiviteiten.

Het festival biedt een hele dag plezier voor het hele gezin. Je kunt genieten van een breed muzikaal programma met nationale en internationale artiesten, waaronder Trafassi, Dario, Nosso Groove, Najat Aatabou, Boka De Banjul en vele anderen – in samenwerking met Paradiso, de Grote Prijs van Nederland en Paradiso Melkweg Productiehuis. Daarnaast biedt Souk&Co een ruim aanbod aan foodtrucks, een souk (markt), sport en kinderactiviteiten in samenwerking met de gemeente Nieuw-West, Ara Cora, EMCEMO en Likeminds.

Programma:

FOOD

Culturele en culinaire genieters kunnen hun geluk niet op, op zaterdag 14 september. Ruik de kruidige geuren op het foodplein waar diverse foodtrucks en lokale ondernemers met hun stands je allerlei lekkers kunnen aanbieden. Waan je in een andere wereld waar al je zintuigen geprikkeld worden.

MUZIEK

Een hele dag lang is er muziek en entertainment van zowel nationale als internationale artiesten, denk aan popgroepen, singer-songwriters, orkesten, rappers, latin singers en vele andere acts. Ga met ons mee langs alle windstreken voor een multiculturele mix van nationale en internationale acts. Hoor de Afrikaanse trommels en dans mee op de beats van de dj’s.

SOUK

Geen Souk&Co zonder souk (markt). Op de souk kun je lokale en wereldse goederen vinden zoals kleding, lampen, kaarsen, tassen en sieraden, veelal handmade. De creativiteit spat ervan af. Laat een waarzegster je toekomst voorspellen en je meenemen in de 1001 nacht sfeer.

KIDS

Ook de kinderen hoeven zich niet te vervelen op het Souk&Co festival. Ze kunnen klimmen en klauteren op het klimrek, springen op het luchtkasteel, schminken. Op ons kidseiland is genoeg te beleven!

SPORT EN VRIJETIJDSMARKT

Zaterdag tussen 12 en 17 uur ben je van harte welkom op ons sportgedeelte waar je spetterende optredens kunt zien, demonstraties en sportclinics kunt volgen. Je kunt hier terecht voor informatie over sport en bewegen, sportaanbieders en organisaties bij jou in de buurt.

Een wereld van samensmelting waar creativiteit, diversiteit, gastvrijheid en tolerantie elkaar ontmoeten.

Souk&Co festival wordt georganiseerd door stichting Marmoucha en stichting 24-Karaat en is medemogelijk gemaakt door Paradiso, de Grote Prijs van Nederland, Productiehuis Paradiso Melkweg, Afdeling sport gemeente Nieuw-West, het Prins Bernhard Cultuurfonds, Ara Cora, EMCEMO en Likeminds.