Vrijheidskaravaan 5 mei 2016

Vrijheidskaravaan 5 mei 2016

Wanneer

do 5 mei    
09:00

Waar

Osdorpplein Amsterdam
Osdorpplein, Amsterdam

Evenement type

Het dak gaat eraf op 5 Mei op het Osdorpplein!
We beginnen om 9.00 uur met het vrijheidsontbijt, dit is geheel gratis en wordt verzorgd door onze buurtmoeders van stichting MOS.

Begin jij de dag goed bij ons met een traditioneel en uitgebreid Marokkaans ontbijt met storytelling geheel in het teken van Marokkaanse en Algerijnse verzetsstrijders (de vergeten helden). Ook zullen er vluchtelingen zijn die hun verhaal doen want vrijheid is ook vandaag de dag niet voor iedereen vanzelfsprekend. Meld je wel aan via onze event pagina (vrijheidsontbijt) want wij hebben een beperkt aantal plaatsen.

Om 12.00 uur start het vrijheidsfestival met een zeer divers programma. Met zowel nationale als internationale artiesten. Van de polonaise tot salsa en rai, voor iedereen wat wils, van Dario uit NL, Senhaji uit Maroc en Madjid hadj Brahim uit Algerije en nog veel meer toppers!!!!

Laat u vooral de kleintjes niet thuis want ook aan hun is gedacht. Wij hebben ook dit jaar weer verschillende kinderattracties en natuurlijk ook genoeg lekkers.

Schrijf met ons geschiedenis samen met stadsdeelvoorzitter Achmed Baadoud geven wij om 14.00 uur de aftrap voor 5000 mensen een signaal. Graag willen wij u en al uw dierbaren uitnodigen om met ons de Sloterplas te verbinden en een belangrijke boodschap de wereld in te sturen. Voor wie staat u op 5 Mei? Voor de slachtoffers van de terreuraanslagen, voor de vluchtelingen, de vrijheidsstrijders of iemand anders die geen vrijheid kent meld u aan via Facebook.