Speeldata:


Geen voorstellingen beschikbaar.

Souk & Co

Een jaarlijks multicultureel muziek-, theater-, eet- en sportspektakel voor alle leeftijden, aan de oever van de Sloterplas.

Vertier voor het hele gezin. Men kan genieten van een ruim aanbod aan foodtrucks , kramen én een breed muzikaal programma aangevuld met muziektheater en theater voorstellingen in samenwerking met de Gemeente Amsterdam Nieuw West en diverse stichtingen zoals 24 karaat, Paradiso, de Grote Prijs van Nederland,  Pera met RAQS, Theatermakers Likeminds, Paradiso-Melkweg Productiehuis, EMCEMO, Amsterdam 24H en vele anderen.

Daarnaast struint men door de souk terwijl de allerkleinsten genieten van een rijk gevuld kinderprogramma. Inhoud mag niet ontbreken en vindt u in onze theatertent waar van alles valt te beleven. Ook aan de sporters is gedacht, deze kunnen zich uitleven op onze sport en vrijetijdsmarkt. Bekijk het hele programma op de website van Souk&co Festival.

Een wereld van samensmelting waar creativiteit, diversiteit, gastvrijheid en tolerantie elkaar ontmoeten. Souk&co Festival is het beste recept voor een heerlijk dag  aan de plas.

Het jaarlijkse Souk & Co festival is een co-productie in samenwerking met Stichting 24Karaat

Gekoppelde makers: 

Voorgaande speeldata:14/09/2019
Sloterplas